sakit kepala

Normal ke selalu sakit kepala sejak mengandung 22minggu ni? Xtahu sbb mengandung atau power cermin mata naik tp kerap lah sakit kepala. Pastu sekarang gastrik pun ada balik. Malam2 je muntah kluar air colour capsule obimin plus. 😥

1 Balas

Masa 2nd trimester saya selalu nak pitam & sakit kepala. Doc check HB saya low & tekanan darah saya tak cantik 💆🏻‍♀️ nasib baik saya memang fulltime housewife dan banyakkan berehat je & consume Shaklee set for pregnancy. Saya minggu lepas baru kena gastrik + pedih ulu hati. Ya Rabbi, 3 hari jugakla menahan... sudahnya baik sendiri sebab minun banyak air suam 😔 sis cuba refer doc untuk rawatan lanjut. Best of luck ✌🏻