Bersama suami...

Normal ke saya baru 18weeks tapi bila bersama suami, saya cepat "kering". Mmg bebetul "kering" sampai saya taknak bersama langsung.? sy pun hairan sejak 2nd trimester ni je saya berubah jd "kering". Normal ke? Ada tak mommy yg sama mcm saya? #FirstBaby #MyFirstPregnancyJourney ❤️

2 Balas

Normal sis. Kadang2 banyak air. Kadang2 kering. Mood ada tapi kalau kering, jado tak seronok 😅

4y ago

Masa memula on ada air lepas tu kering tiba2. Terus rasa tak syok 😅

Sis kne gune gel klu brlaku mcm tu 😉bila brsm

4y ago

Bli yg jnis aloe vera situ tulis air ke apa ntah gitu la.. tp klu sis rs was2.. xpyh la sis gunepkai ms bersm.... 😅