Sakit kt vagina

Normal ke sakit kt lubang vagina wktu pregnant ? Rsa mcm denyut ka pedih mcm tu , mcm wktu kita dtg period.. even ni pregnantcy no3 tapi benda ni 1st jadi..

2 Balas

Betul la. Saya baru masuk 18weeks ni memang kerap rasa sakit. Macam denyut sakit²..tapi cek takde darah ke luka pedih ke apa. Macam rasa kat dalam ke. Eh cane tah nak cakap 😅

1y ago

betul..saya mnggu ni 20minggu.. kerja dh bnyK berdiri..maybe sebab tu juga kott