37Week 6hari

Normal ke sakit bwah sampai ke pinggang, ramai dh tegur perut dh menurun mendadak#pleasehelp #ingintahu #firstbaby

4 Balas

Normal. Dh dekat tu..pantau sakit tu berapa kerap. Dlm sejam klu 6-7 kali rse keras + sakit pinggang, better ke hsptl.

dh sampai masa dh tu.. masuk 38weeks jaga² ye bila² masa je nk kluar

2y ago

ya sbb 38 week mmg time dia nk kluar dh tu.. 😁

ohh yaka, dok sakit dkt pelvic dh brapa hari dh.. nk jalan kdg sakit

2y ago

Sama lah. 37w3d, sakit2 juga. Tp gagah jalan bg mudah bukaan 😅

dah ada tanda ke sis. mungkin dah hampir masa nak bersalin

2y ago

owh. dah dekat tu rasanya