Sakit di private part

Normal ke rasa sakit mcm menekan/mencucuk di private part? Kadang2 on off sakit, kadang2 berpanjangan. Tp bila berdiri tu rasa lg sakit. 29w #firstmom

5 Balas

kalau bg sy normal sbb baby tgh buat jln da msuk 3trimester. mlm2 na tdo lg mncucuk . btw bole tnye misi awa nnt ad last scan boleh tgk baby da trun bwh kdg misi cek perut pun boleh tahu. be strong sis 💪

3mo ago

Tq sis

rasa sma juga,skrg 28 mggu trasa ngilu dkt bwh.. kdg tfkir kaki dia yg mnendang² tu dgn kku dia yg dh pnjng tu kot😅🤣

Normal kot sbb Saya pagi2 slpas bangun tidur skit celah kangkang. Saya skrg dah 32week.

saya pun nk pusing terasa sgt, bejlan lju lagi terasa

Normal.. sma jg