Assalamualaikum

Normal ke pregnant 6weeks angin banyak sampai muntah2 .perut sebu...tidur mlm pun terganggu...

9 Balas

normal sis ...sy pn mcm tu jgk trim1 mmng terok alahan .. angin bnyk perut rse kembung sgt... mkan pun muntah2 smpai perut kosong n tk blh nk mkan lgsung ... nk kentut sush nk sendawa pn sush .. seksa rsenya smpai berat bdan trn 2-3kg .. masuk je trim ke 2 ni baru okey skit ... angin hilang , slera mkan pn ad balik ..

normal, sy pun mcm tu.. serba xkena rasa.. hari2 duk usap perut sbb sebu smcm.. smpai rasa nk mngamuk la citer dia 😅 dh masuk trimester kedua ni ok dh.. skrg dh 16w cuma xboleh lewat mkn.. nti akan jd balik @ gastrik..

Normal. saya pun mcm tu jgak sampai usia kandungan nk masuk 5bln. Ni oke skit tpi ttp makan xbyk seperti kandungan sebelum ni

Normal sis, sya pin bdn angin smpai nak bersalin laa. hehe, lps brsalin elok pulak, Alhamdullilah

Normal mommy. Semoga mommy kuat untuk melawan alahan ❤️ Diberi kesihatan yang baik

Betul puan , tapi nanti dah masuk 11-12 week dah makin kurang angin dan sebuu perut

Normal sbb berlaku pd sy. Jaga diri, pemakanan .. lalui slowly

Normal sis

Normal