Posisi tidur bayi

Normal ke posisi tidur bayi 2 bulan mcmnie? Dah try luruskan kepala bayi semasa tidur, tapi dia selesa mcmnie pula. 😅

Posisi tidur bayi
18 Balas

anak saya kepala dia terbentuk Senggek sebab saya x berbantal kan kepala..suami ada tegur tapi saya cakap babykan...akhirnya balik kg kena marah NGN mak...p klinik masa 6bulan misi tegur baby kepala ibu x letak bantal...ibu malas nak bentuk kepala anak misi kata....😆😆nasib anak lelaki...

normal je sis...ank sy smpai nk msok 5 hulan tdo gtu saje...tambah package...lw terjaga tu tgk la anak xde da kedudukan asal...kadang kepala kt sy kaki kt ayah nye...kdg kepala kt kaki kite kaki die kt kepala kite..die punye lasak tdo ley tahan..

Klau sis perasan...anak saya yg lain ok sebab saya letak bantal kononnya kelainan sikit...tapi nasib baby still hensem manis...bila besar nanti harap sangat dia x salahkan ibu 😭😭

klu ikutkan ank sya dah 4 org posisi tidur diaorg mcm2 cuma tak pernah tido niarap je.janji dia selesa mcm kita jugak org dewasa dari mlm smp pagi mcm2 posisi tidur kan🤣..

sama laaa sis anak perempuan saya baru sebulan lebih dia tido memang suka kepala nya teleng ke kiri atau kanan.. haha comel jee tengok baby tido..

ok la 2 bulan ni anak saya 15hari dah pandai tidur mengiring dgan badan sekali dia ngiring 🤣 nurse pun terkejut tgok depan mata masa amek darah

4y ago

Sama anak sy blum sebulan dia mengiring ni kurang terkejut2

takut nanti kepala dia lebih ke kanan. mcm anak syaa. Apa yg saya buat saya sendal bantal or ngiringkan badan dia ke kiri atau kanan

Sama ngan baby sy.. dia suka ngereng kepala ke blah kiri. Pusing2 kan, still pegi kiri jgk.. hahaha lantak lah nak janji hangpa selesa

kalo sy nmpak baby sy gitu tnde die tdo nynyak dgn prt knyang sis. hihi.. tp tu lah kpla die bnyk ke sbelah kanan. alahai. hihi

Normal je... Cuma klau ibu tgok dia lama tidur teleng kiri, telengkan ke kanan pula. Elakkan flathead syndrome