Senak perut bila baby berpusing2 dlam perut

Normal ke perut rasa senak and sakit skit bila baby berpusing2 dlam tu? Blh rasa dia active semacam dlam tu berpusing. Saya 25w. #firsttimemom

3 Balas

sy masuk 30 weeks smpai menangis la nk tdo tapi tak selesa baby gerak2. tapi nangis nangis pun bersyukur alhamdulillah anak masih active bernyawa. itu tandanya dia tgh bahagia kt dalam pusing2. layan je . ☺️

1y ago

Tu la sis.. Sbab slalu waktu nak tido tu la dia active berpusing dlam tu. Siap tunjuk bontot ke kepala tu smpai perut nmpak benjolan keras tiba2😵‍💫. Bila pagi je dia diam dah cuit2 kjap2 je. 🤣 Alahaii.

Normal tu sis sbb size badan baby juga makin lama makin besar, so bila dia buat any pergerakan mmng akan rasa..tapi kalau tak selesa sangat better sis terus gi emergency untuk cek condition baby and mum😊

1y ago

Slalu sngat dah pg scan sis🤣 seminggu skali. Ni nxt selasa depan lagi scan.

Sye pun mcm tu.. rse berat je