Perut takde perbezaan

Normal ke perut dah 7 weeks tapi tak membesar pun?#firstmom

7 Balas

Normal sy masa prgnantkn anak pertama 6bulan lebih baru nmpk perut.. sblm tu org ta thu pn yg sy prgnant.. so jgn fkr sgt atu risau psal perut kecik atu besar.. cuma think positive je supaya tak stress bile stress nti akan mmpengaruhi baby .. cume fkr selagi baby dlm perut sihat dn perkembangan bayi mengikut usia.. alhamdulillah.. bkn sbb ap bnde2 mcmni blh buatkn kite stress dn fkr bkn2 terutama nya first mom.. ini pengalaman sy..

Saya pun first time mom. Skrg saya dah 9weeks pun perut tak nampak lagi sbb baby kecik je. Masa scan 7week haritu pun baby kecik comel je.

untuk certain orang normal jer..untungnye cmtu. macam sy preggy ke 4 ni, 7 mggu pon macam nampak dah 3 bulan 😅😅

normal. size 7weeks baby masih kecil, small, comel lagi tu. cer google.

Normal. Selalu 12-16 weeks ke atas baru besar

Kecik lagi. Normal

normal.