Scan x nampak

Normal ke period delay5hari.. pg scan to dr ckp xnmpk ape2. Kantung pun xnmpk.normal ke

Scan x nampak
5 Balas

Normal, sbb kandungan awal lg tu. Boleh jd baru 2-3 minggu usia kandungan (tk tetap sbb kita tktau persenyawaan berlaku kan). Tunggu sekurangnya 3 minggu lepas check upt positif / lepas tarikh sepatutnya period due utk repeat scan.

Normal sis. Period delay 5hari means kandungan baru dalam 5 weeks macamtu. saya dulu 7w baru nampak kantung 1cm

sbb dr ckp mungkin ektopik kot. sbb nmpk. tu yg risau

normal sis..sebab baru lagi...

normal