Payudara ataupun puting

Normal ke on off sakit payudara ataupun bhgian puting ?? Preg 7week kdng2 tak langsung pun sakit , kdng2 sakitt btul2 sakitt , masa 6 week klu nk berak mesti sakit sampai ke payudara , normal ke ?

3 Balas

Sma mcm sye sis kadang nyeri payudara tu hilang rasa takut sngat tp Alhmdulillah selagi tak ada flex atau sakit kat mana2 oke je kna fikir positiff bby baik sje

2y ago

tu lah sis , risau sngt , tpi alhamdullilah takde flex ataupun sakit2 , cuma risauu tiba2 je hilang sakit dekat payudara ,