Susah nafas ketika hamil

Normal ke mengandung 21minggu ada rasa susah nafas atau tak cukup nafas.Lepas tu kerap sakit kepala,mata panas jer tp xde demam.Sy follow up dgn hospital swasta setakat ni doktor tak pernah check hb sy.cuma monitor bayi dlm kandungn je

1 Balas

normal sis..tu sebab baby makin mbesar jadi ruang nafas kt akan menyempit.. sometimes akan jadi smpi ulu hati.. bertabah ye.. sy dah 27w stakat ni mmg mengah.. even dr dapo ke hall pn.. tp syukur x ade lgsg alahan ke pedih ulu hati ke.. enjoy the moment ye! 😆

3y ago

haaa dh x lame tu.. smg dipermudahkan.. 💕