Emosi tidak stabil

Normal ke masa pregnant minggu ke 35, saya kerap menangis dan berfikir?

4 Balas

Normal sbb kita rasa risau n takut... Rileks je, fikir kn bby y nk kuar tu,nnt akn rasa teruja tnggu dia kuar, kdg jd x sabar nk jmpa bby, hilang rasa takut tu...dlu ada org bg petua kt sy, bnyk kn bca surah al fatihah, nnt bby mudah dia kuar... Sy amalkan petua tu, alhamdulillah betul mudah bby kuar... Selain amalkan zikir nabi yunus...

sy pun tengah mengalami situasi yg sama.. sy rasa emosi sy tak stabil sbb sy risau nak beranak, sy takut mcm mne nanti dh ada anak.. boleh tak sy handle, sakit lepas beranak mcm mne dan sbgnya. Cara sy nk hlgkan sedih, sy tgk youtube dengar lagu happy2, tgk vdeo lawak

1y ago

Okay. Saya akan cuba tgk video lawak and cute😅

mungkin sbb badan dh mula rasa letih sangat kot.. saya dlu pun mcm tu..

1y ago

Betul jugak. Saya dah macam nak give up

normal