sy pregnant 26 minggu 1 hari

normal ke klw bayi aktif bergerak kat bawah perut je .. kat bawah pusat .. area situ je bayi aktif gerak2 .. ada tk yg sma dgn sy ..

5 Balas

sama. rasa mcm dia da nk kluar sgt. lepas tu nyilu mcm nk buang air kecil je. jalan pn slow. sy bru 23w3d. husband bacakan ruqyah & selawat Nabi usap2 kt perut. Alhamdulillah baby naik atas.

sama la , tp ank sy ni dy sje nk buat sy pening. kejap ke kiri kejap ke kanan yg paling tmpt dy ske bawah pusat. siapla kalau dy buat keras and main22 kt situ mmg xselsa sangat🤣🤣.

Sama. Saya pun. Rasanya sebab position baby memang kat bawah. Nanti baby dah besar lagi baru boleh rasa gerak2 kat bahagian atas

2y ago

sama la.. sya pon mcm tu

saya memang rasa banyak baby gerak dkt bawah sebab baby saya songsang huhuhu. last week baru detect baby breech

Sya pun MCM tuh jugak ...baby gerak bhgian bawah Sja ...#24weeks 😊