NAK TANYA

Normal ke klau pregnant 18minggu tiada tendangan baby lg?dan lagi satu normal je mcm ada something kuar sikit2 dkt pundi kencing tp bukan air kencing.Risau?

2 Balas

Bukan tiada lgi tndangan baby sis.. ade sdah tndgn baby cuma still soft and baby sis masih kecik lgi.. thats why sisa xbrpa rasa lgi tndgn baby.. masuk 20 miggu mcm tu baru tndgn baby kuat sikit.. tp tu pon it depends dri org mgndung dan baby dia.. 😊

Mmg xrasa sgt sis. Sbb baby punya tendangan soft. Tp kalau sis perasan, kadang2 perut rasa bergetar tu kemungkinan bayi tendang.