INGIN TAHU

NORMAL KE KLAU NK SCAN LG 2MGGU . SBB DKTOR CKP BBY MSIH XNMPK . TP KANTUNG ADE ..#ingintahu #pleasehelp #pleasehelp #bantusharing #bantusharing #seriusnanya #seriusnanya

1 Balas

InsyaAllah takde apa apa yang perlu dirisaukan. Saya dulu pun macam tu jugaa, nampak kantung sahaja dulu.

2y ago

Saya waktu tu dah 12 weeks still taknampak, and taktahu pun mengandung. 😅 Pergi klinik nak check tulang belakang sebab dok sakit macam period pain, seab period saya 2/3 bulan baru datang, so memang takexpect pun mengandung. Scan atas rahim taknampak apa, so terpaksa check vaginal scan, baru nampak kantung. Tapi doktor pesan time tu, jangan berharap sangat. Mungkin kantung boleh jadi ada isi, or mungkin kantung kosong juga. Just banyakkan berdoa. InsyaAllah semuanya dipermudahkan. Alhamdulillah saya dah bersalin dah pun. First baby juga.