berat naik 6kg

normal ke klau dah masuk 6 bulan, berat badan naik 6kg,? last checkup berat saya 53kg, ni saya saje timbang, berat jadi 59kg. normal ke ya? tapi badan saya sama je. ke berat baby or lain lain?

1 Balas

Boleh naik 2kg je sis sebulan. Klu naik mendadak msti nurse bebel n kena minum air gula. Mmg kdg2 soalan rse bdn x naik, tp bhgian dalaman xtau la. Mkn benda manis yg berat naik mendadak.

5y ago

Boleh refer kt blkg buku pink. Sebulan boleh naik 2kg je bila 5bln ke ats.