Time tido bby 5bulan

Hi..mommies nk tny normal klo baby suka tidor sbb kebanyakan bby da msk 5 bulan bnyk bermain..sy risau la ke perkembangan dy lambat..n klo tido mlm dy jrng nk menyusu kite plk naik risau..ke baby da besar nh kite xperlu kejutkn dia bgun ntk menyusu..#firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

bile dh besar die sndri akn gap kn mnyusu..mse bb sy umo tu sy y ambik susukan die..xpyh kejutkan..cume suakan puting ke mulut die n die akn isap..klu nk tggu die mntk mmg ssh sbb die lena tdo..n skarng nk msuk setahun berubah blk die sndri y mintak.bb ni lain2..kdg ats bulan tu die suke main ade jgk suke tdo

3y ago

2 jam..tp klau ssu formula ok je 3 jam..sbb susu tu lmbt siket hadam x mcm ssu badan