13 week 3 hari dtg mual²

Normal ke klau 13 week 3 hari tetiba rasa muntah sebb sebelom ni tak pernh rasa mual mcm sekarang ..n cirit birit tetiba dtg mlm semalam dekat 5 kli g toilet#pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

normal sis .. sy mual² muntah smpai 9bln nak beranak pun still alahan lgi .. stiap pembawakan anak lain² rasa nyaa .. cirit birit kalau kerap kena pergi hosp ye sis .. nnti doc akan pantau dgn drib air .. takut air dlm bdn bkurang . selalunya kena admit kalau cirit birit kerap ..

2y ago

tq share💕