4 minggu 4 hari

Normal ke keluar mcm keputihan coklat...mcm first2 kita nak period tu sdgkn saya pregnant 4 minggu 4 hari & bahagian perut tu rasa lah sakit tp xsakit sngt pn

2 Balas

Saya pernah jadi macam ni masa pregnant 6 minggu, saya terus pergi klinik swasta sebab bimbangkan kandungan. Saya sarankan sis untuk terus ke mana mana klinik untuk scan, kalau dr nampak kantung okay, tapi saya masa tu dah nampak baby dan heartbeat jadi tak gugur. Dalam kes saya dr cakap kemungkinan threatened misscariage, dr akan bagi ubat untuk kuatkan rahim. Semoga baik baik saja untuk kandungan kita semua. Aamiin.🤲🏻

sila ke KK berdekatan