38minggu

Normal ke kat bawah perot sakit..n perot kerap keras.tmbh2 lagi klau time berjalan..perot keras n sakit kat bawah perot...normal ke?? Blh dikatakn stiap hri mcmtu

2 Balas

Sama sy sis. Pergi check up hari tu,dorg kata tunggu masa,bila² boleh bersalin. Baby dah turun,perut pun dah turun,baby mengeras je ni,kita rasa x selesa. Skrg sy banyakkan berjalan dan naik turun tangga & buat squat. 😁

5y ago

Owh..risau jgak ni.perot keras2 tp xde trun tnda lagi.

normal sis . sbb awk pn dh nk dekt brsalin . kdg skit je kt kemaluan pedih tibe2 mse tgh jln tu .

5y ago

x . klau lebih due doc akn bg mse 1minggu xsilp sy . xd sakit juga bru brsalin . induce . klau ad msala bru czer .