Normal ke 16m4h

Normal ke kandungan bru nak masuk 17 mgu rasa mengeras..dia kejap2 mengeras pasto lembut blik. Dah rasa gerak2 tp xkuat lg. #bantusharing

9 Balas

saya pun ada jugak kadang-kadang mengeras. Tapi tak selalu. Dia mengeras kalau saya tido telentang. Pastu bila tido mengiring okay dah.

normal nnti 20 week baru terasa to tandangan nya😘😘 awal kandungan memang kita terasa bayi to mengeras je

normal, saya sampai pergi scan kat swasta. hahahhaha tak tahu, first baby. manjang risau aje saya

Normal.. Saya pun 1st baby. Skrg 29weeks. Memang kerap keras & mengendur

normal sy rse keras time bgun tido. pastu mlm bulat je perut pkej kmbung

4y ago

sebab apa ya rase mengeras tu ? sya pun 17w skrg slalu rasa mengeras jee lagi2 lps bangun tdr ke lps mkn ke or bila2.

sy pon cmtu, sy dh 18week.. sy pun tak pasti bby bgerak ke apa..

Normal saya rasa tapi kalau awak risau, jumpa lah doctor

sama lah mcm sy,sy tny doc dia kata normal

normal sis