Mabuk

Normal ke kalu nk masuk je malam bdn mcm xsht loya xleh nk mkn..kalu siang ok mlm je cmni..xthn setiap mlm munth je..? Kandungn sy bru 7weeks3day..

2 Balas

Normal sis. Lain orang, lain experience dia. Ada yg sepanjang masa mabuknya. Semoga dipermudahkan urusan ye sis sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Yeke aminn..hrp xlama la mabuk ni hampir setiap mlm mesti munth ..

Sy dulu mcmtu jgk sis..sy jenis mabuk mlm.siang ok je xde muntah ke ape..mlm nk mkn pon xblh.

4y ago

Tkasih awak😊in sha allah