25 minggu kandungan

Normal ke kalu 25 minggu breast x rase berat, org cakap patutnya kluar cecair putih mse 2nd trimester. Sy risaula plak. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

biase cecair clear je.. xputih pun.. kalau picit puting sikit ade.. tp misi sarankan selalu bersih puting ngan air biase dan area2 tu.. untuk prepare bersalin nnti.. sbb kdg berdaki keluar putih2 tu.. kite xsedar..

Normal je. Bergantung pd hormon Nanti masuk 30w keatas ada punya. Jgn stress ye