Tiada selera dan badan rasa sejuk

Normal ke kalo 6w3d dah start takda selera langsung dan badan rasa sejuk walaupun tak buka air cond? Seksanya saya 😭😭

11 Balas

sis sya bkn nk promote brg tau. jgn salah phm. sya sekarang pun baru 7w..sama lh kita sis, bau mknn tgk mknn terus nk muntah. aparah lg kalau mkn..tp klau xmkn, sya rasa sakit sgt perut mcm sebu perut pedih perut gitu..kwn sya ckp lh sya kn seller amway knp x shake je protien setiap pg. paksa minum. atleast dia blh tahan lapar smp jam 3 mcm tu..klau xdpt mkn minum yg lain pun. saya cuba..esok sya nk try mix dgn oat plk spy kenyang lbh lama lg. sya lg lh sis..air liur pun xleh telan..rasa nk muntah..seksanya..

Rasanya normal kot,.awal2 mmg hilang selera makan, sensitive sangat pada bau masakan…skg masuk 8w sudh masih juga,.rasa sejuk sampi nak mandi pun payah sangat sbb blm masuk bilik mandi nampk air saja sudh mengigil… 😅😅😅

Normal. Saya dari 3w dah loya muntah. Selera makan takde. Banyak makan buah je dan roti. Masuk 5w dah start rasa sejuk2. Selalu lena dalam air cond skrg guna kipas je. tu pun still rasa sejuk 😂

sy xda slera loya start 6w jugak . skrg 10w . mmg perit . sejuk tu jgn ckplaa, off kipas pn tetap sejuk 😂apalgi mndi. wlaupn mndi wktu tghri ttap mnggigil.

ooo normal ye. Alhamdulillah syukur. Saya pun tengah mengalaminya. now 6 week 2 days. mmg takde selera nak makan. makan pun rasa cpt kenyang. sikit je.

mcm sya kdg2 nk mkn pun muntah loya..badan ni rasa lemau..nk tidur kerja nya..smpai somi kta mkn minum la sikit..bila paksa mkn muntah..

rasa nyer normal...sy pon awl dah start xde selera mkn ..now 8 week pon kurang selera...yg bdn sejuk tu xde pulk rasa

Saya pun rasa sejuk...nak mandi tu bercinta dulu dgn air 😂 Kalau tak tahan sangat, mandi air panas je...

i 5w tu dah start muntah2 and xde selera makan and yes even sejuk2 je smcm wpun pakai kipas je.

Saya start 6 minggu dah takda selera makan. Bubur je boleh masuk 🥲