Keputih bnyk

Normal ke kalau warna keputihan mcm ni and bnyk mcm ni, sbb sblom ni takde pon mcm nii.... Perlu checkup ke klinik ke ?

Keputih bnyk
3 Balas

Pakej siap ada bulu sehelai ni🤣...xnormal la sy tgk,kena mengadu kat nurse..nanti nurse boleh set masa dgn doktor utk buat swab test ada jangkitan kuman,gbs atau tidak..doktor akan bg ubat insert candida v1 selepas tu..

better pergi check . sbb boleh jadi terkena jangkitan kuman GBS . kalau positif kena cucuk antibiotik sebelum masuk LR . itu pengalaman saya lah

Jika terlalu banyak drpd biasa dan menyebabkan kegatalan lebih baik bagi tau nures or Dr time TCA.. Keputihan y teruk boleh di sbb kab GBS