Normal ke ?

Normal ke pregnant tapi takde rasa cramp perut . Tanda tanda cuma lewat period , dengan breast sakit je . Hehehe risau , nak scan tapi awal lagi .

1 Balas

Kalau baru lagi normal takda rasa cramp tu. I masa preggy yang ada lewat & tak selesa badan je. Scan masa 4 weeks tapi nanti anxiety increasing la bila scan awal ni sebab doc akan cakap sekarang nampak kantung je. Next scan baru tahu ada baby ke tak. So i sarankan scan lambat sikit. Kalau guna ClearBlue yang ada show weeks tu, boleh tahu anggaran bila nak scan.

2y ago

Kemudian pun takpa sis. Doa yang baik baik ya 😉