Cecair kuning

Normal ke kalau skg dh bersalin 71 hari masih keluar saki baki warna kekuningan ? Selalunya saya pakai pantyliner separuh dr pantyliner tu ada cecair kuning tu , dia xbau hanyir sgt mksdnya mcm xbau darah lps tu x gatal langsung . Saya tanya doktor masa check baby 2 bulan dia ckp baki darah nifas x abis . Tp skg dh 71 hari mcm lama sgt normal ke x tu ? 😭

1 Balas

normal..kire istihadah sbb dah lebih 60 hari..bole solat mcm biasa

9mo ago

Membantu agt komen awak thanks dear 🫰🏻