Sakit bahagian ari- ari

Normal ke kalau sakit bahagian ari-ari? Saya baru 7w3d hari ni n dari semalam start sakit sekejap-sekejap bila berjalan. Dulu sakit masa 4week then takda dah. Ni datang semula. Normal ke or saya kene jumpa Doktor?

1 Balas

Hi sis, saya pernah alami macam sis. Cramp tu lain macam, kadang on off but intensity is mild to almost painful. Saya ingat okay, rupanya tu tanda² nak gugur.. Sebab taklama lepas tu, spotting 5 days then full bleeding on day 6.. Sis better check ya if kerap sakit.. Minta dr scan to make sure kandugan sihat & tak terancam.

5mo ago

yeke? takotnye. tapi last week ada jumpa bidan mak bawak then dia cakap sebab rahim saya rendah sikit. pesan jangan jalan banyak sangat n banyakkan rehat. hrap takde apa2. amin