normal ke tiada alahan ?

normal ke kalau pregnant tiada alahan ? sy risau pulak 😩

27 Balas

Jgn diminta ada alahan.. 😂 penat xboleh mkn, xboleh buat apa2.. syukur sgt tu sis

untung nya..sy semua alah teruk smpai 4 bln..ank ppuan semua kna tahan wad sbb alah

Normal puan.. Sy start dapat tau mengandung smpai la bersalin xde alahan..

normal je sis..untung xde alahan ..hehe.. semoga urusan sis dipermudahkan

normal....sy tau sy pregnant pun sbb period lewat n demam bila malam...

normal termasuk riski...saya pun mcam tu jadi masih boleh buat kerja

normal sis. rezeki xda alahan.. badan cergas boleh makan ape je

normal tu . hehehe mcm saya pun takde alahan . now dah 17weeks

syukur sis tak de alahan.. saya dah 9week alahan teruk.

normal puan...jangan diminta.sy sampai bersalin alahan