Spotting coklat

Normal ke kalau pregnant 25week ada spotting sikit ? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby

8 Balas

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting / bleeding awak samaada diawal kehamilan, pertengahan kehamilan ataupon pada akhir kehamilan. boleh jadi ada jangkitan kuman, boleh jadi kedudukan uri dkt bawah, boleh jadi luka. segera ke klinik atau pon hospital

sebarang darah keluar waktu tempoh 9 bln mengandung adalah tidak normal wlupun setitik.. bakal² ibu mohon alert.. jgn tunggu kata sbb baby oke gerak ke apa.. rujuk hospital segera..

sy pon ad spotting skit masa 22 weeks tak banyak hanya shri je. cek doktor kata normal, asalkan bnda tu tak brlarutan dan xkeluar dgn byk..

stop in 24h should be ok. jgn lupa mention pd doc sms c/up nanti

tak normal.segera jumpa Dr okay.semoga baik2 aje Kandungan awk.

tak normal sis, terus ke hospital ya

x normal sis.. refer dr dgn segera

Tak normal,baik terus ke hospital