Tompok Coklat

normal ke kalau keluar tompok coklat hamil 9 minggu ?

2 Balas

tak normal.. pegi hospital sis.. sy dh kena bebel dgn doktor sbb x pergi hospital..

3y ago

Alhamdulillah tak.. doktor x bg pape ubat pn.. doktor scan semuanya baik² je.. kena muncung itik lh untuk tgk jalan tp semuanya okay... then sy kena bed rest.. jgn buat keje berat.. bedrest sahaja. lama² xde darah.. itu semua atas rezeki jgk.. Allah dh takdirkan baby sy sihat smpai melahirkan ☺️ if Allah x izin, x mnjd jgk.. jgn salahkan diri if terjadi ape² kalau dh buat yg terbaik okayy . kenapa? sis kena jgk me