Nak tanya boleh?

Normal ke kalau keluar darah sikit.. saya sebelum ni biasa keguguran. Sekarang kali kedua dan baru 11weeks. Apa pendapat kalian? Saya taktahu nak tanya siapa 🥲

2 Balas

sama la sis ..pagi td lepas balik klinik saya ada bleding ... terus ke klinik kesihatan biasa...depa refer ke pakar ong .. alhamdulillah baby ok je.... doktor kata amaran untuk keguguran. ...bagi ubat kuat rahim dengan ubat alahan muntah....jika ada darah lagi sila refer ke hospital secepat mungkin sbb ada sejarah keguguran....saya buka buku dari 3 minggu pertama kehamilan...sbb high risk untuk keguguran

klau sikit je normal sbb spotting and proses penempelan dlm rahim. tp sbb dah pernah gugur, better gi kk or hosp check trus. x rugi pape pun pergi as long as baby selamat