Baby 1 bulan

Normal ke kalau breastfeed dan campur susu fm baby tak berak selama 3 hari. Anak sy sekarang sudah 1 bulan 12 hari. 3 hari tidak membuang. Selepas 3 hari tak membuang baru ada berak 2 kali. Warna kuning kehijauan. Selepas itu anak sy tidak lagi membuang dah 3 hari termasuk hari ini. Patut ke saya risau?

1 Balas

cuba buat urutan ilove u,boleh tngk tiktok or google cara tu..kalau lebih 3 hari tak berak mmg kena risau ye puan..