Berat badan

Hi, normal ke kalau berat badan kita tak naik atau kejap naik lepastu turun kejap naik balik tapi takat tu je? Tapi bila pergi scan berat baby selari dgn tumbesaran semasa. Oh btw saya otw to 6m pregnancy 😁

1 Balas

kalau perkembangan baby normal, berat kita tak kisah sgt pun. saya pun naik turun, sepanjang mengandung naik 5kg je. before bersalin tak sampai 50kg pun. alhamdulillah baby sihat je ☺️

3mo ago

hehe kekadang overthinking padahal baby okay tapi tulah maybe lain pregnancy lain pengalaman