Berat badan tak naik .

nak tanya ada tak yang selera makan bertambah tapi berat still sama ? . Berat saya sebelum pregnant 49kg , skrng saya dah 24 minggu tapi berat still 49kg kadang 48kg , naik sekejap lepastu turun balik . selera makan bertambah tapi bila checkup berat macamtu jugak naik brp gram je . Memang first pregnancy mcmtu ke ? #ingintahu #firstmom #pegalamanbaru #pleasehelpme

1 Balas

Sy first trimester berat maintain je, start trimester kedua berat naik mendadak🀭Naik hampir 20kg juga..Mungkin ikut badan masing2 juga kot

2mo ago

Saya makan berselera dah tapi berat tetap tak naik , tapi alhamdulillah baby sihat je