batuk dan bersin

Hi...normal ke kalau batuk dan bersin kdg2 rsa sakit kat bwh perut tu mcm senak..sya dh 31weeks skrg perut pun dh tegang..risau pulk

1 Balas

Saya selalu bersin masa third trimester haritu. Perut especially area ari-ari (bawah pusat) akan tegang dan pedih kejap pastu ok. Lepas tu saya ckp dgn baby sorry kalau baby terkejut. Kalau takde bleeding atau contraction ok je. Jangan tahan bersin tau.

5y ago

Ok sis...thnk youu...risau jgk effect kt bby ke kn..insyaAllah baik2 sj..