Baby aktif 37 week

Normal ke kalau baby terlalu aktif waktu malam? Risau kalau ada pape. Saya cuma sakit bahagian ari2 je . Sakit pinggang xada lagi

4 Balas

sama la kita ..sy dah 37w baby aktif sangat malam ..risau sangat kadang 😂 ngilu perut² dia punya tendangan

2y ago

Itula risau sebab makin aktif plak. Dh la time pukul 2 3 pagi.

sy rase normal..sbb sy pn alami bende yg sme..xnormal klo bby xgerak je 😁

2y ago

jgn pk bukan2..inshaAllah xde pape ..baby sonok berenang dlm perut tu...hee

Normal. Asal malam je jadi ssh nk tdo sbb baby activ pulak

Normal.🤲🌻