Gerakan baby

Normal ke kalau baby dah masuk 34 weeks kurang bergerak tak macam sebelum ni . thanks #firstmom 🍓

9 Balas

saya pun sekarang 34weeks first pregnancy , tapi baby still aktif bergerak . actually saya pernah warded masa saya 28weeks baby tak gerak rupanya dia prank mama dia , sampai hosp dia elok bergerak non stop . nurse hosp ajar saya if baby kurang gerak dia suruh rukuk kan badan . tapi saya lebihkan baring mengiring takpun tepuk tepuk sikit perut bercakap dengan dia kejut baby kot kot dia tidur