Perut tak selesa

Normal ke kalau awal pregnant perut selalu rasa tak selesa ? Rasa mcm angin je pastu kekadang loya tapi muntah taknak keluar.Kadang2 sakit mcm gastric. Siapa alami benda yg sama ? And apa mommies akan buat kalau rasa gitu ? #1stimemom #advicepls

7 Balas

Maaf nk menyelit. If awal2 ni takda rasa alahan normal ke? Saya rasa mcm biasa ja.

2y ago

saya pun tak ada rasa apa2 lg sis, sbb dri sblm tahu pregnant ada minum mamariam tpi baru je dlm seminggu minum.