3 months

normal ke kalau ade keputihan ?? kadang berbau kadang x berbau .. risau plak

2 Balas

Better habaq kat doc masalah sis. Saya pernah kena. Doc check & ambik sample kat bawah guna mulut itik tu 😦. Alhamdulillah result keluar tak ada apa. Tak apa cerewet masa ni sebab yang penting sis & baby dalam kandungan sihat. Macam kawan sis pun pernah kena & maybe ada prob so doc dia bagi ubat. Consult your doctor to ease your mind😊

5y ago

Sis.. Sy bru 2bulan..tp keputihan kdg2 banyak dr biasa.. Nak kena refer terus ke hosp ke? Ataupun tunggu appointment dengan doctor? Appointment lambat lagi 😔

Kalau banyak, berbau dan gatal mungkin ada jangkitan.

5y ago

erm .. tu yg risau tu .. thanks ye sis