Tentang keputihan sepanjang mengandung

Normal ke kalau ada keputihan sikit² sepanjang mengandung. Sebab nurse selalu tanya keputihan normal ke? Tapi bila jumpa doc dia kata kalau ada keputihan dia suruh datang klinik buat checkup. Saya keliru #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

3 Balas

Boleh jd normal ikut warna yg keluar, ada bau ke ada gatal ke. Tp doktor selalunya nk buat swab sample takut GBS

Nurse selalu tanya sbb takut nnti ada jangkitan kuman. Bahaya untk baby dear

Normal lah bg ibu mengandung