Xnampak rahim?

Normal ke kalau 7 weeks still xnmpk kantung ?ada yang kengalami benda yang sama x macam saya? Sebab scan doc cakap saya kurang air dan menyebabkan pundi kencing saya kecil dan xboleh nk nmpak kedudukan rahim #pleasehelp ad ke tanda ii mengandung luar rahim?

1 Balas

Tenang dulu… Kadang lambat nampak… Saranan saya kalau nak lagi jelas cuba scan dari vigina… TVS scan…

2y ago

InshaAllah ada tu.. Ramai je yg 7 weeks belum nampak apa2 lagi… Maybe pensenyawaan lambat… Moms jangan stress ok.. Doa banyak2