Sakit dekat kemaluan

Normal ke kalau 35 minggu 2 hari dia macam sakit dekat kemaluan, maaf sekadar minta pendapat.. Dia datang sakit tu kejap2 #bantusharing #seriusnanya

3 Balas

Normal sangat Puan. Maksudnya kepala baby dah di bawah. Mungkin bila kepala baby bergerak, akan langgar pundi ke apa ke, Puan rasa ngilu. it's normal, jika sakit je berterusan boleh terus cek di hosp

Saya pon kejap2 rasa mcm tu, nak bgun dari katil pon kne slow je gerak. Sbb sakit tu ngilu hihi, haah ramai yg ckp baby dah masuk laluan. Dan dia rasa berat kat bawah time kncing pon rasa berat🥰

Normal shja.. Maksudnya kepala baby sudah berada dibawah.. Bahaguan ari2 akn rasa nyilu