Gerak baby

Normal ke kalau 28weeks. Tapi kadang kadang dia gerak tak kuat. Ada gerak tapi kadang kadang tak kuat

2 Balas

kuat atau tk bergantung baby Jenis aktif atau tidak..asalkan Ada gerakan, InsyaAllah baby baik2 saje..cuma awk kena pantau gerakan baby n tanda stp Kali gerakan..if tkcukup 10x Tu tknormal la...if dh cukup 10x pun, tetap kena pantau stp 2 jam..if langsung tkde gerakan kena gi hospital...

Hi mommies , bagi saya sekarang waktu kita bermain , bercakap dengan dia .. sebab setiap kali dia tendang saya akan cuba main dan cakap dengan dia supaya kita dapat tahu dia aktif ke tidak .. melainkan jika dia tak aktif kena jumpa doktor lah

8mo ago

Bila saya and bapak dia cakap dia ada jugak gerak. Cuma tak kuat. Dia tetap gerak tapi tak kuat. Bahaya tak?