Morning sickness

Normal ke if kandungan br msuk 8minggu , tapi xde morning sickness ?morning sickness start kandungan mggu kebrpa selalunya? #maafpengalamanpertama

65 Balas

Sy 7-8week morning sickness,13-14start balik morning sickness ..sampai berat xnaik

Sy pun sama sis.. Dah 8 minggu.. Xdak morning sickness.. Cuma sakit2 pinggang je..

5y ago

Sama kita sis..

Sy takda morning sickness. Berdoa la sis spya x kena morning sickness hehehe

Sy dri awal kandungan smpi lh skrng tkde morning sickness,,skrng sdh 24week

Bsyukur la xda morning sicknes.jarang2 tu Sandi weh kena alahan😅😅

Sama la . Saya dh 7minggu . Takde morning sickness lg . Alhamdullilah

Normal je..sy ble th pregnant mase 12w baru ade morning sickness

Bestnye takde morning sickness... ikut pd hormone masing2 kot..

saya morning evening night sickness dri minggu 5 sampai 10...

Normal. Sy sepanjang preggy ni langsung xda morning sickness