Hamil 9 minggu 6 hari

Normal ke hamil 9 mggu 6 hari Bila scan still x nmpk baby Cuma nmpak kantung je Sy jd risau plk, selalu bila dh msuk 9 minggu ni Dh nmpak janin kan. Mohon pendapat ibu² sekalian Semoga ibu² yg lain dpermudahkan urusan #pleasehelp

10 Balas

Yeke Ni pom sbb g buat bukak buku pink Doc scan mmg x nmpak Tu yg risau tuh Slalu 8 week dh ad janin dh Aminnn, harap xde ap lah Semoga sis dpermudahkan urusan bersalin nnt Terima kasih atas nasihat