Hamil 9 minggu 6 hari

Normal ke hamil 9 mggu 6 hari Bila scan still x nmpk baby Cuma nmpak kantung je Sy jd risau plk, selalu bila dh msuk 9 minggu ni Dh nmpak janin kan. Mohon pendapat ibu² sekalian Semoga ibu² yg lain dpermudahkan urusan #pleasehelp

10 Balas

sama macam saya...saya 8w x nampak baby bit nampak kantung ja... Alhamdulillah skaqang dh 9 bulan tunggu masa ja🤭🥰sis jgn rsau...lain org lain caraa...normal bg sayaa 9w x nampak baby agi...tunggu kedepan scan lagi...saya doakan puan n baby sihat sentiasa🤲🙈🌹amiin²