Hamil 9 minggu 6 hari

Normal ke hamil 9 mggu 6 hari Bila scan still x nmpk baby Cuma nmpak kantung je Sy jd risau plk, selalu bila dh msuk 9 minggu ni Dh nmpak janin kan. Mohon pendapat ibu² sekalian Semoga ibu² yg lain dpermudahkan urusan #pleasehelp

10 Balas

Maybe period irregular so pengiraan salah. Nanti 2w lg repeat scan

2y ago

ya kemungkinan boleh berlaku salah kira..mcm semalam sya scan sbb ada sportting sikit prgi emergency saiz kantung bru 5wk 1day dlm rekod paparan. kalau diikut sy dh 8wk sekarang. tu doktor bagi 2wk scan lagi rujuk pakar