Hamil 9 minggu 6 hari

Normal ke hamil 9 mggu 6 hari Bila scan still x nmpk baby Cuma nmpak kantung je Sy jd risau plk, selalu bila dh msuk 9 minggu ni Dh nmpak janin kan. Mohon pendapat ibu² sekalian Semoga ibu² yg lain dpermudahkan urusan #pleasehelp

10 Balas

saya scan 11 week sbb dah bnyk saya nmpk komen² dlm TAP ni, klo scan awal tak nmpk lg... masa 11 week tu, nmpk baby dah sempurna bentuknya dgn jantung yg berkelip-kelip... saya memang malas nak scan awal²...11 week baru g minta scan

2y ago

Saya week 8 peegi nampak kantung sis, spttnya week 10 nk repeat scan, tapi sya ja nk pergi week 11, Harap nmpak la nnti, risau btull